ШКОЛА ФУДБАЛА СПОРТАКУС ИЗ ЉУБОВИЈЕ НОВИ ПАРТНЕР ШКОЛЕ ФУДБАЛА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ

Школа фудбала Спортакус из Љубовије добила је потврду квалитетног рада тако сто је постала део црвено беле породице. Тренер и оснивач школе фудбала из Љубовије Ненад Тријић већ годинама ради добар посао са најмлађим фудбалерима из наше општине, а потпис уговора са школом фудбала Црвене Звезде само је једно у низу признања и за Тријића и за школу фудбала коју води. У склопу сарадње, чланови клуба заједно са родитељима били су на прослави титуле у Београду, а посетили су и стадион Мачве у Шапцу. Да ли ће нека млада фудбалска нада из Љубовије у неком наредном периоду задужити дрес Звезде, време, рад и труд на терену ће показати.
ФК Црвена звезда наставио је јачање своје базе фудбалера.
Пројекат "Школа фудбала Црвене звезде" и даље се развија и проширује. У четвртак, 10. маја, пројекат "Звездина школа фудбала" постао је још и већи, јер је повећан за девет нових школа фудбала. У медија центру стадиона "Рајко Митић" одржано је свечано потписивање уговора са нових девет школа. У име Црвене звезде, уговоре је са представницима школа фудбала потписао председник Светозар Мијаиловић. На тај начин, Омладинска школа ФК Црвена звезда наставила је са јачањем своје базе фудбалера из које ће несумњиво израсти многи нови асови.
- Поносан сам што је пројекат све већи и што је нашем клубу приступило девет нових школа које су својим досадашњим радом заслужиле да буду део наше породице. Посебно ми је драго што је школа фудбала "Влада Димитријевић" део нас. Ипак је покојни Влада био наш играч. Захваљујем се свим клубовима и позивам да доведу децу на прославу титуле - рекао је Владимир Цвјетићанин координатор школе фудбала.
Након нових потписа, Црвена звезда има 52 школе фудбала са којима има уговоре. Нови потписници су:

1. ФК Влада Димитијевић, Рашка;
2. ФК Пролетер, Зрењанин;
3. ФК Пресинг, Пожаревац;
4. ФК Браћа Ђуровски, Приједор, Република Српска;
5.ФК Олимп, Пале, Република Српска;
6.ФК Хајдук 1932, Шимановци;
7.ОФК Гол, Београд;
8.С.У Спортикус, Љубовија;
9.ФК Врњачка Бања, Врњачка Бања.

- У име Драгана Младеновића и моје име захваљујем се свим школама фудбала. Драго ми је да пројекат школе фудбала доприноси јасним циљевима које смо поставили за наредни период. Ефекти рада су већ видљиви, а њихв максимум тек очекујемо у наредном периоду. Надам се да ће се поред квалитетних играча који долазе у наш клуб, још више проширити и армија симпатизера нашег клуба - рекао је Никола Јелић, први тренер омладинске школе.


Highslide JS
ШКОЛА ФУДБАЛА СПОРТАКУС ИЗ ЉУБОВИЈЕ НОВИ ПАРТНЕР ШКОЛЕ ФУДБАЛА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ